Mallien ja muottien valmistus

Mallikas Oy valmistaa laadukkaat ja monipuoliset valu- ja näköismallit ammattitaidolla. Pystymme myös valmistamaan asiakkaillemme monipuolisia muotteja eri tarpeisiin. Pyrimme toteuttamaan tuotteemme aina suunnittelusta valmistukseen asti.

Asiakkaitamme ovat muun muassa valimo-, muovi- ja muut teollisuuden alan yritykset, joille toteutamme tilausalihankintaa.

Materiaaleina mallivalmistuksessa käytämme useita erilaisia materiaaleja. Materiaaleihin kuuluu muun muassa puu, MDF-levy, uretaani ja valuhartsi.

Muottien valmistus on tyypillistä alihankintateollisuutta ja palvelee erilaisten yritysten tarpeita. Materiaalivalinnat muottien valmistukseen tehdään tarvittavien ominaisuuksien perusteella.

Työtilamme sijaitsevat Uudessakaupungissa, josta löytyy 700 neliön työtilat ja 300 neliön varastohalli. Tiloistamme löytyy myös oma tilava maalaamo.

Pyydä tarjous tarvitsemastasi mallista tai muotista jo tänään.

Lasikuituosat ja alipainemuoviosat

Tuotamme osatuotantona lasikuituosat ja alipainemuoviosat avaimet käteen -periaatteella mallien ja muottien mukaan.

Näiden osien avulla voidaan toteuttaa hyvin erilaisia ja moniulotteisia muotoja, jolloin se on mitä mainioin menetelmä ja soveltuu monenlaisten tuotteiden valmistukseen.

Konekantaamme kuuluu alipainemuovauskone protomuovauksiin. Koneen mitat ovat 1000 x 1500 mm ja sillä pystymme toteuttamaan useat erilaiset osat.

Pyydä tarjousta jos tarvitset lasikuitu- tai alipainemuoviosia.

Mallien ja muottien suunnittelu

Autamme myös tarvittaessa asiakasta tuotteen suunnittelussa. Käytössämme on ammattimainen suunnitteluohjelmisto Solid Works.

Tehokkaalla tuotannollistamispalvelulla varmistetaan tuotteiden sujuva ja nopea siirtyminen suunnitteluvaiheesta tuotantoon.

Tarjoamme ammattitaitoisen ja korkeatasoisen suunnittelupalvelun, jolla vaikutetaan olennaisesti tuotteen rakenteeseen, materiaaleihin, valmistukseen ja ulkoasuun.

Hyvä suunnittelu takaa täyden palvelun ja onnistuneen lopputuloksen asiakkaalle kaikkine lisäarvoineen.

3D-tulostus

Meiltä löytyy myös 3D-tulostin, jolla pystymme toteuttamaan tiettyjä digitaalisia malleja fyysisiksi kappaleiksi.

3D-tulostus ei sovellu kaikkeen valmistukseen, mutta silloin, kun se soveltuu, sillä on monia selkeitä etuja perinteisiin valmistusmenetelmiin verrattuna

Kysy meiltä lisää 3D-tulostuksen mahdollisuuksista!

Maalauspalvelut

Tiloistamme löytyy myös tilava maalaamo, jossa pystymme tarjoamaan ammattimaiset maalauspalvelut tuotteille.

Kysy meiltä lisää myös maalauspalveluistamme!